Select Page

Over

Arjen Veldt, Den Haag 1965
Geboren als ambachtsman. Sinds 1991 werkzaam als zelfstandig fotograaf.

Waarom

Werken met m’n handen aan een betekenisvol product geeft mij de grootste voldoening. Ik word bewogen door de fysieke aantrekkelijkheid van beelden, materialen, vormen en licht. Met een onverzadigbare nieuwsgierigheid verzorg ik het publiciteitsmateriaal voor bedrijven waar ik mij betrokken bij voel.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat sinds een paar jaar voor bedrijven op de agenda. De afgelopen 42 jaar heb ik geprobeerd mijn leven duurzaam in te richten met als voornaamste speerpunten energiegebruik en zorgvuldige omgang met grondstoffen en voeding. Duurzaamheid is een logisch gevolg van mijn levensvisie, die vorm kreeg in mijn vroege tienerjaren. Het gevoel dat we onderdeel zijn van de natuur, dus ook zorg moeten dragen voor de natuur heb ik altijd zo gevoeld en begrepen.

Wat doe ik?

TOEGEPAST WERK EN VRIJ WERK

Welk beeld zoekt u? Wat wil u vertellen? Ik maak niet alleen het beeld, ik help u ook de juiste invalshoek zoeken. Voorafgaand aan elke opdracht overleg ik met u om efficiënt tot het beeld te komen dat u verder helpt. Mijn specialisaties zijn: architectuur, portretten en bedrijfsreportages.

Vrij werk: Ik kan het niet laten. Nachtopnames, panoramische landschappen, interieurs en portretten.
Fotografie is een fijn ambacht om te beoefenen. Het resultaat moet het oog strelen. Fysieke aantrekkingskracht hebben.

Prijzen

Voor mijn vaste klanten hanteer ik een uurprijs. Wilt u liever een vaste prijs voor een concreet project? Vraag een offerte aan, het liefst via hallo@arjenveldt.nll.
Wat we ook afspreken over de financiën u krijgt een ruim gebruiksrecht. Geen afrekeningen achteraf.

Waar en wanneer

De wereld is mijn toneel en ik werk op elk uur van de dag.

Kamer van Koophandel: 57211337
BTW nummer : NL138144977B02